Rugós szkeg Slide-in rendszerhez

34.900 Ft

Rugós szkeg, egy újdonság, Made in Germany. Bármely vízre és bármely Slide-in rendszerhez, legyen az allround-, túra-, verseny-, vagy akár vadvízi deszka.

További információk lejjebb!

Ingyenes szállítás 4-5 munkanapon belül.

Cikkszám: 20020-SI- Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Ezt az univerzális rugós szkeget SUP versenyzés és vadvízi evezés területén többéves tapasztalattal rendelkező SUP-osok és profik fejlesztették és tesztelték. Erőssége különösen vad- és egyéb sekély vízen mutatkozik meg, például alacsony vízálláskor. Nem akad fenn többé a szkeg a meder alján, így elkerülhetőek a lendülettől való váratlan és kellemetlen leesések a deszkáról. Amint a rugós szkeg akadályhoz ér, csukó mozdulattal a deszka aljához közelít, így a deszka gond nélkül siklik tovább. Az akadály fölötti elhaladás után a rugós szkeg újra fölveszi „normál” pozícióját.

További előnye, hogy ezentúl a parton nyugodtan végigfeküdhetsz a deszkádon, már nem áll fenn a veszély, hogy elhajlik, esetleg el- vagy kitörik a szkeged.

Formája speciálisan kifejlesztett, merülési mélysége és alakja nagyon jó iránytartást és fordulékonyságot biztosít. Németországban fejlesztve és gyártva!

További információk

Tömeg 0.5 kg