MAKAIO – Aloha Ka Wai

MAKAIO hawaii nyelven azt jelenti: „Isten ajándéka“ és ALOHA KA WAI annyit tesz: „Szeretem a vizet“. Az, aki Stand-Up-Paddling során a vízen siklik, és összehangolódik a természettel, ezt így is érzi és gondolja. Egy fantasztikus sport, mely erőt, koordinációt és kitartást edz. Ami az egész testet igénybe veszi és máshoz nem fogható természeti élményekhez juttat – különösen, ha egy MAKAIO deszkával űzik.

Felfújható Stand-Up-Paddel deszkák kezdőknek és profiknak. Nagyon jó kidolgozás és menő dizájn. Egy vállalkozás Németországból, mely mindenkor vevői szolgálatában áll. Ez mind MAKAIO.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ DESZKÁK SZABADIDŐ ELTÖLTÉSHEZ ÉS VERSENYZÉSHEZ

Könnyen hordozhatóak. Stabilak és strapabíróak. Garantált velük a szórakozás. A felfújható SUP deszka – vagy iSUP – mindazoknak alternatíva, akik szívesen és gyakran vannak úton deszkáikkal és nem kedvelik a bonyolult megoldásokat. A hátizsákba csavart deszkával és a hozzátartozó pumpával nem is lehetne egyszerűbb! A versenyzők is nagyra értékelik a MAKAIO SUP deszka előnyeit: gyors Race Sup Board X modelljeink V-éllel kiválóan teljesítenek.

HOSSZÚ ÉLETTARTAM, KORREKT ÁR

A MAKAIO SUP deszkák a világ négy legnagyobb gyártója egyikénél készülnek. Ár-érték arányuk önmagáért beszél, kifogástalan deszkáink korrekt áron kaphatóak. Rendkívül tartósak, merevek, anyagfáradás nélkül. És ha valami nem a kedvetek szerint alakulna, számíthattok ránk. Nekünk fontos, hogy vásárlóink elégedettek legyenek.

Deszkáinkat Drop-Stitch technológiával gyártjuk. Alapjukat két denier-poliészter szövetréteg képezi, melyeket egymásra fektetünk. Poliészter szálak ezreit varrjuk a két szövetréteg mindkét oldalához. Az így összekapcsolt szövetrétegeket a további feldolgozás előtt a kívánt formára vágjuk. A fölső-, alsó- és oldalrészekhez rétegesen termoplasztikus poliésztert préselünk és ragasztunk, ami abszolút légzárást garantál. Végezetül egy csúszásmentes EVA Deckpad kerül felragasztásra, ami további stabilitást és merevséget biztosít.